torsdag 25 november 2010

Julpyssel


Tjena!
Idag har jag banne mig fått gjort mkt! Har både jobbat i 8-9 timmar, pluggar och hjälpt en kompis med att färga håret! Bortsätt från allt det här så har jag hunnit med något alldeles speciellt! Jag har nämligen pimpat upp här lite med julpynt och köpte lussekatter! Älskar verkligen Julen och vill mysa till det lite extra med julpyssel och annat smått och gått som gör en tråkig November månad till en lite bättre månad! Man behöver ju inte överdriva men lite julkänsla får man allt dra till med! Btw.. Har även köpt några julklappar som jag slagit in! Mys ska det vara!

* I had I great day and I managed 2 do alot of things! Christmas is on it's way and I try 2 decorate a little bit everyday! Red and white Candels are all over my place and I just want more and more! Have you started decorating your home or do you whant to w8 untill the biggining of Dec?

onsdag 24 november 2010

Christmas tip!



Hellue! Då ska vi se här. Nu har jag ett tips som ni som har pojkvän kanske borde ta till er! Hört talas om märket ASP kanske? Well, det är ett Svenskt märke som skapats av tre killar som tidigare jobbat på "Acne". De väljer att lägga all fokus på kjortor, -enbart kortor och deras priser är faktiskt rätt rimliga då en skjorta ligger på 1200:- Perfekt julklapp! Finns att beställa här!



  *AnotherShirtPlease (ASP) is a Swedish brand created by three gyus who used 2 work at "Acne" and now only produce Shirts! You can get a shirt for about 1200:-! Perfekt X-mas gift for your B-friend! You can order it from: here!



Winter white!

Hello there! Long time no c! Har haft fullt upp de här dagarna med att springa på födelsedagar, plugga, jobba, vara på möte och ägna resten av tiden åt att koppla av! Det har varit skönt samtidigt som jag har många bollar i luften så är det kul att det händer saker! Idag var jag iväg på en skola och försökte värva tjejer till vår lilla grupp och 10/13 tjejer i årskurs 8 valde att delta! Wihuu! Jag ansåg att vi gjorde ett skit bra jobb och fick fram vad vi hade för syfte med alla våra träffar och vad vi skulle ägna tiden åt! Det verkar vara en toppen grupp och jag ser verkligen fram emot att jobba med de här tjejerna! Självkänsla är något som skall lyftas fram och kännas! Nu ska jag vila för under resten av dagen så måste jag plugga och förbereda mig!
Hörs om några timmar igen då jag återkommer med ett julklapps tips!

Grrr... This chocolate is really nice! Love it! It is a White Chocolate with Vanilla. You may 
now think that itis amazing. I Love it but it ain't... But still it taste yammi! ;) 
I have so much 2 do right now so I'll be back in a couple of hours with a X-mastip, when 
I've done somestudying and organized a few things! Ooooooof  go!


 

torsdag 18 november 2010

Work

Hey there! Idag var min andra dag på provjobbet och jag känner att jag lär mig mer och mer! Alla koder och alla färger börjar betyda något! Kanon! Det verkar kul och det är en utmaning som kan få mig att utvecklas! Var inte där jätte länge men kylan ute gör så att man verkligen får ont in the brain! Nu ska kg snart iväg till ett kort födelsedagsfirande ich sedan blir det sova för i morgon ska jag ra på plats vid 06:00! Ska upp 05:00... Blir säkert ett tolkare inlägg lite senare idag! Nu måste jag skynda mig!

onsdag 17 november 2010

171110



Veckan började med en hårklippning i måndags och hål i öronen i tisdags! Att jag inte doooog! Jag och min kära vän D. drog till Salong Anno 1886 (samma salong där klippte mig på) och jag lovar vi satt i en och en halv timme för att samla mod! Ärligt talat jag har inte gjort hål i mina öron på 24 år... Detta var min allra första gång och nej det gjorde inte exakt så ont som jag trodde.. bara lite.. Så som jag beskrev det då "som en liten ättrig gubbe som sitter i öronsnibben och nyper för kung och fosterland"... Sjukt.. I alla fall nu är det done och veckan fortsätter! Har varit och provjobbat idag och sitter nu hemma och vilar. Är jätte trött och ska vila nu. Ska göra en liten mini fondou och koppla av framför Tvn! I morgon blir det plugg, städning och jobb vid 13:00! Kul när det händer saker och ting! 
Btw, svin kallt ute! ska tända lite ljus nu och -Vila!



måndag 15 november 2010

Frisören kallar!

Längre page?

Lugg?

Ala Rihanna 1.?


Ala Rihanna 2.?


Jag startar denna vecka med att klippa mig! Inget jag skriker ut direkt men det var ett bra tag sedan jag klippte mig senast! I alla fall, kan inte bestämma mig hur jag vill ha det! Suck! Samma problem as usuall! Vill jag ha lugg igen? Ska jag klippa bort allt mitt hår som jag älskar? Ska jag bara toppa det för att slippa ångesten? Omg... Kommer säkert komma hem med samma frisyr som jag gick dit med fast lite kortare...!

I start my week by having a haircut... My biggest problem is how!? I really have no idea! Mammi! Help!

Månadstipset!

Det finns tydligen en sida där man kan omvandla ett Youtube klipp till mp3. på bara några minuter och däred ladda ner låten och ha den på sin dator. Med tanke på att Spotify finns så kanske det inte är det bästa alternativet men för de som inte har spotify så är ju detta kanon! Vet inget om det är lagligt så jag tar inget ansvar ;p video2mp3.

At this site you can transform a video from youtube into mp3 song! I found it kinda cool actually! I dont know if it is legal so I dont take any responsibility ;p

söndag 14 november 2010

Happy Father's Day!

Självklart är det ingen som har missat att de tär fars dag idag men kanske lika bra att skriva ett inlägg endå för säkerhetsskull ;p Själv ska jag egna ett telefon samtal till min pappa och morfar och önska dem en trevlig dag. Jag bor inte nära varken den ena eller den andra så får helt enkelt göra det bästa av situationen. Anser inte att det är en så stor dag då jag lägger mer vikt på födelsedagar och andra mysiga dagar. Sitter ni hemma och firar? :)

Today its Father's Day here in Sweden and I wil soon call my father and grandfather 2 congratulate them on theyr'e day. I can only give them a phoncall though because I don't live in the same town as they do. Do you celebrate your father on Father's Day? :)

Hanging Feathers


Vill ha hål i öronen NU! Tycker att det är så förbaskat snyggt med dessa coolingar!
149 kronor från Gina Tricot. Give me in Black!!




Chosen ones

Söndag idag! Underbart! Har ju varit sjuk nu i en vecka så jag kan bara inte vara glad nog över att en ny vecka börjar i morgon då jag kan börja plugga och träna som jag brukar! Dagens första inlägg har inget med farsdagen att göra. Det kommer lite senare.... Vädret ute kan inget annat än att inspirera än och få än att kika efter jackor och lite höstrelaterad mode så jag tänkte dela med mig av några jackor som jag hittat på modekungen! Btw. Är jag den enda som har svårt för jackor och nästan aldrig hittar någon som är It?

Here are some of the jackets that I found at modekungen

1. Modekungen 399:-
Riktigt snygg parkas, dock finns den tyvärr bara kvar i lila, men det kan också vara fint nu på hösten!


2.


2. Modekungen 899:-
Jacka två finns både i Beige men även khaki. både färgerna är något jag personligen skulle kunna tänka mig men tycker nog att den är snyggasst i Beige... Hm... Kanske får klicka hem en sådan...?



3. Modekungen 1299:-
Något dyrare varjant men gillar skarpt armbågen!


3.


4. Modekungen 1799:-
Dyrast men känns som att den endå är varmast. Man kan tydligen ta bort den varma delen!

Min favorit? Jacka 2!

lördag 13 november 2010

Dresses from Topshop



1.
Toshop 30 Pund

2.
25 Pund


3.
40 Pund.

Found these three dresses from Topshops site and they are all on sale!
Really like the last one but I don't know how this one could be used but
 I think that it would be really nice over something black...


Not Good

Har verkligen mått jätte dåligt de här dagarna då jag har varit sjuk så har tyvärr inte haft ork till att blogga. Men nu blir det stop på det! Mår något bättre så bloggen is back on Track! Börjar faktiskt med en lite Diss... Hittade nedanstående byxor på Topman's Sida....



Asså Wtf...? No BIG No!!

You can find these at Topman.com... 


torsdag 11 november 2010

Welcome Home

Detta är sjukt. Det här vill jag kalla för ett bedårande hem. Jag ÄLSKAR kombin av ljusa och jordnära färger gammalt/nytt och romantik när det kommer till inredning! Här kan ni se hur Camilla har det hemma hos sig, vintage på höööög nivå! Amazing!!








Me LOVE so GIVE ME!!



I just want 2 inform you all that this is sooo going to be the style of my future om.
 LOOOVE the way Camilla has decorated her place! Amazing!!
(Except the peacock)

*Pics are borrowed from thedecorista.com

onsdag 10 november 2010

New In from Monki






Som jag även skrev igår så kom jag hem med ett par nya svarta snyggingar från Monki. Kände att jag behövde ett par nya korta och har letat igen mig efter ett par i bra pris. Inga skor direkt som jag kommer kunna ha till vintern men 350 kronor var de allt värda för att ha under hösten! Snygga och väligt sköna!




4 Women

1.
1,717.50 :-

2.
1,259:-


3.
1,145 :-









Burberry

The fackt that i am feeling sick is not good at all. I have so many things to do but now I must stay at home and just do nothing... Well anyhow. Here are some pics I found at Burberry's facebook. I just Love the autum and all its colors!






tisdag 9 november 2010

New In C

Shoes from Monki and "leather" leggings from H&M


Igår trudillutade jag runt på stan och kikade på om jag kunde hitta ngt som föll mig i smaken. Letar ständigt efter en fin "turban" som jag skulle kunna ha nu framåt vintern. Gillar inte mössor så försöker göra det bästa av situationen för att värma mina öron. Någon som har något tips om vart det finns snygga "turbaner"?
Ska ta lite bättre bilder och lägga upp i morgon då, förhoppningsvis solen skiner! (blir bättre bilder då).






måndag 8 november 2010

Lanvin for H&M



Självklart har ingen missat detta sammarbete... Är inte så förtjust i kollektionen dock, vilket är väldigt tråkigt för jag såg fram emot detta ett bra tag nu. Om man letar runt lite så kan man hitta vissa klänningar som fakiskt är fina och lika så vissa kjolar, dock ingen wow upplevelse. Bra priser i alla fall! Klänningarna ligger runt 1500:- och kjolarna runt 500:-. I alla fall så kan ni klicka er in på Lanvin//H&M och kika på vad som finns! Dessutom går det att beställa hem! Sjukt bra! Slipper man stå och catfighta i butiken.... 

Have a look at the Collection at Lanvin.

Favorites By H&M

Att lägga pengar på dyra nagelack är något jag faktiskt gjort ett tag men sedan insätt att det finns andra alternativ som faktiskt är lika bra då nagelack (för min del) inte håller mer än bara några dagar. Placerar man under och överlack så håller alla bättre. Jag var skäptiskt men testade och har hittat flera favoriter! Här har nitre av dem som jag tycker passar in nu på hösten! Hudfärgat och jordnära färger är högsta prion. Handkrämen är perfekt att ha brevid handfatet då man alltid blir så torr nu när det är så kallt ute!

39 :- By H&M

I have always been bying the expensive brans of nailpolish untill I descovered that the nailpolish by H&M is exacly as good as the expensive ones. Here are some of my favorite colours. I usually use the Lotion as hand cream and it always stands next to the sink.
 The Lotion smells Great! Coconut Lime!

söndag 7 november 2010

Asos Men -Outlet

Asos har många snygga jackor och kavajer som ligger ute på REA. Här kommer två favoriter:


Asos 689 :-



Asos 1145 :-

Bortsätt från att kille No 2 är lite stel så kan den jackan vara rätt nice faktisk!








Frozen egg and stuff


Nästa gång jag ska steka ett ägg så funderar jag på att tina upp det först....

I guess that I should defrost my egg next time before I think about using it....

Det smakade lika gott iaf!

lördag 6 november 2010

A walk in the Leaves


Yes! Då var det Lördag! Måste dock påpeka att gårdagen kändes mer som en Lördag än en Fredag. Efter att ha skickat in en 3 sidors tenta som bara bestod av tråkigheter så är man rätt trött. Dock avslutade jag Fredagen med en liten utgång! Idag har det varit en underbar dag så passade på att powerwalka och bara njuta av det fina vädret.

                           



 


Today I took a nice Powerwalk in the sunny weather, the sun was shining and it was lovely! 
I Love the Swedish autumn!

Beautiful World

I just read at Aftonbladet that According to OnePoll, The Americans are ranked as the most Beautiful people in the world and in 6th place we can see the Swedes! =D ... What about the Greeks? What happened? Have a look at OnePoll.com for more info.



Svensken – sjätte
snyggast i världen

Izabella Scorupco anses av många vara svensk men har polska
Izabella Scorupco anses av många vara svensk men har polska föräldrar och är född i Polen.
Foto: LOTTE FERNVALL

Bloggat om artikeln

Visar inlägg från de 2 högst rankade bloggarna
Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.

Amerikanerna toppar listan över världens vackraste befolkning

Sverige har länge varit känt för sin vackra befolkning.
Nu får vi konkurrens och står inte längre pall.
Sverige tar en sjätteplats på listan över världens vackraste befolkning.
Både hamburgerlandet USA och pizzanationen Italien sopar banan med oss svenskar, enligt en ny undersökning från det brittiska marknadsundersökningsföretaget OnePoll.
Amerikanerna toppar listan.
Med skönheter som George Clooney och Angelina Jolie kammar supersize-landet hem förstaplaceringen i den brittiska undersökningen med fler än 5 000 deltagare.

Sverige på sjätte plats

Sverige hamnar på sjätte plats och är därmed omsprungna av förutom vinnaren, också Brasilien, Spanien, Australien och Italien.
En talesman för OnePoll påpekar att att USA har mycket att erbjuda när det gäller skönhet och att många amerikanska kändisar är slående vackra, till exempel Jessica Alba, Jennifer Aniston och Brad Pitt.
Men de har lite tur.
– Med ett invånarantal på över 300 miljoner har de en orättvis fördel.

Kända svenska skönheter

Sverige med, i jämförelse, få invånare har gjort bra ifrån sig. Med flera internationellt kända svenska skönheter; toppmodeller som Mini Andén och Emma Sjöberg och skådespelerskor som Lena Olin och Helena af Sandberg, får man väl ändå vara nöjd med en sjätteplats – för ett så litet land.
Längst ner på topp 20-listan fanns bland andra länderna Argentina, Holland och Tyskland.


Topp 20: Vackraste invånarna

1. USA
2. Brasilien
3. Spanien
4. Australien
5. Italien
6. Sverige
7. England
8. Indien
9. Frankrike
10. Kanada
11. Mexico
12. Portugal
13. Wales (Storbritannien)
14. Ryssland
15. Japan
16. Irland
17. Argentina
18. Holland
19. Scotland (Storbritannien)
20. Tyskland
Källa: Onepoll.com


fredag 5 november 2010

Eva Longoria for EMA


Hahaha... Eva Longoria kommer håll ai årets EMA och jag var bara tvungen att kika på hennes Promo Video som hon rappar i... Haha så jäkla bra! Man kankse borde göra en sån video själv och skicka in till Mtv så kanske man får hosta nästa gång! Not.


Eva Longoria is going 2 host this year's EMA, check out her Prom Video, haha its Great:
Eva longoria for EMA